Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

devirette

20. 6. 2012 21:33
Perfektní článek

Běžně do diskuzí nepřispívám, ale v tomto případě musím vzdát hold autorovi. Jeho reakci považuji za brilantní ukázku věcné argumentace. Na toto pan Balšínek nikdy nezareaguje, protože není jak... Btw. zkoušel jste mu poslat link na Váš článek?

Díky!

0 0
možnosti

dubens

20. 6. 2012 13:11
Bohužel se tam nechová jen iDnes

On to není problém jen iDnes, my jsme byli požádáni redaktorkou jednoho ženského magazínu od Seznamu (schválně nechci udělat backlink) na rozhovor ohledně správného výběru inline bruslí pro začátečníky, kde jsme měli být jako odborný garant. Zabralo to víc jak hodinu času (mám pocit, že překročili čas co původně odhadovali) a to nepočítám cestu. Odměnou za to měl být zpětný odkaz na naší školu bruslení v článku a uvedení naší školy v titulcích na závěr. Redaktorka Michaela Čapková nejen, že odkazy neuvedla, ale ani nás nezmínili v tom videu (žádné logo, žádný název školy InlineAerobic, prostě jen jméno instruktorka + zmínka že je instruktorka inline bruslení). Na konci videa jen jméno lektorky opět bez zmínky školy inline bruslení.

Hodně záleží na konkrétním médiu, s některými máme i dobré zkušenosti. Po iDnes a Seznamu, bych ale při zájmu o podobnou další spolupráci chtěl dopředu smlouvu a buď zaplatit čas, nebo jasně smluvně vymezit, že na nás musí odkázat.

0 0
možnosti

Kuba Turek

20. 6. 2012 17:56
Re: Bohužel se tam nechová jen iDnes

Jestli chcete reklamu, tak si holt musíte zaplatit. Tak to v médiích chodí a je to tak dobře. Článek není reklama a reklama není článek (tedy aspoň nemají být v zájmu čtenářů).

0 0
možnosti

Želvák před smazáním

20. 6. 2012 13:03
...

Problém je, že kdyby uváděli odkazy, tak mají 75% článků s odkazem na zahraniční zpravodajský weby ;-D

0 0
možnosti

ivahut

20. 6. 2012 12:40
PŘESNÉ!!!

R^

0 0
možnosti

celoush

20. 6. 2012 12:38
SEO

Téma rozhodně k věci, ale proč této situace nevyužít k získání "SEO hezkého" zpětného odkazu na vlastní knihu o SEO, že? ;-D

0 0
možnosti

Nahazovač motoru

20. 6. 2012 12:01
Ono se to tu zde moc nenosí

Ono se to tu zde moc nenosí, přiznávat, že informaci měl někdo dříve než křišťálové ;-D Jinak článek je samozřejmě R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS